top of page

​​​​antico architecture is een kleinschalig bureau gespecialiseerd in duurzame renovatie. Er wordt gestreefd naar een lichte, heldere, open architectuur en hedendaagse vormgeving, met respect voor de wensen van de klant en het budget en met bijzondere aandacht voor duurzame materialen en technieken en zorgwonen.

Jonathan A. Antico is Italiaan en is afgestudeerd in 2002 in Sint Lucas Gent. Na stages bij Mark Bernaert en Nicolas Blondeel is in 2009 zelfstandig geworden. Hij werkt ook free-lance samen met andere architectenbureaus.

Hij is lid van Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) en Archipel; Energie Bewust Architect sinds 2008; in 2009 heeft hij de cursus Passive Housing gevolgd van het Passiefhuis Platform (Pixii) en in 2012 heeft de master "Management van een architectenoffice" gevolgd.

Bij antico architecture kunt u terecht voor alle architecturaal advies, van aankoop van bouwgrond of bestaande woning, tot en met oplevering van de werken. Onze werkwijze kan steeds toegelicht worden bij een eerste vrijblijvend gesprek.

Privacybeleid

Foto credits: Luc Roymans

bottom of page